Joomla Templates

Bejelentkezés

Látogatók

321087
Ma
Tegnap
A Héten
Múlt Héten
A hónapban
Múlt Hónapban
Összesen
627
430
1481
316609
6091
16498
321087

Dátum: 2018-11-14

A Triatlon világkupa dobogósai mondták

темы Wordpressздесь
icatconf.org

A tiszaújvárosi 15. TVK Triatlon Nagyhét keretében megrendezett 17. TVK ITU Triatlon Világkupa augusztus 11-i döntőjének legjobb női és férfi versenyzői a célba érkezést követően rövid nyilatkozatot adott a sajtó képviselőinek. Ezt az összeállítást tesszük most közzé.

tri vk-noi dobogosok

 

KATIE HURSEY (Amerikai Egyesült Államok, a női győztes): - A kerékpáron már magabiztosnak éreztem magam, hiszen az első bolyban tekertem. Mivel tegnap elfáradtam, nem tudtam milyen formában leszek a mai napon. A futásnál megpróbáltam jó iramot menni, örülök, hogy sikerült végül az élen végeznem. Tiszaújváros egy csodálatos hely, a közönség szurkolása, támogatása nagyon sokat számít, ha versenyzel ez plusz erőt ad!

AILEEN REID (Írország, a női ezüstérmes): - Ez az újszerű versenyforma teljesen más mint, amit eddig megszoktunk. Úgy gondolom ez jó dolog és  bízom benne, hogy a közönségnek is tetszik. Ezt a formát könnyebb közvetíteni, így több szponzort is szerezhet a sportág, ráadásul a fiatalok is hamarabb megkedvelhetik.

SARA VILIC (ország-váltás miatt az ITU színeiben indult, a női verseny bronzérmese): - Nagyon boldog vagyok, hogy a világkupa dobogóján állhatok, ez csodálatos, el sem tudom mondani az érzéseimet! Nagyon ideges voltam az úszás után, hogy hátrányba kerültünk az amerikai Hursey-vel.  Végül sikerült ledolgoznunk a hátrányunkat, de én már nem tudtam előrébb kerülni. Nagyon elégedett vagyok a harmadik hellyel.

tri vk-ferfi dobogosok

 

FLORIN SALVISBERG (Svájc, a férfi győztes): - Nagyon elfáradtam a mai versenyen, ennek ellenére fantasztikus dolog itt nyerni, ilyen közönség előtt. Ez az évem eddig igen jól sikerült és ez nagyszerű érzés. Sokat javult a futásom. Remélem hasonló lesz a folytatás is!

FRANCESC GODOY (Spanyolország, a férfi verseny ezüstérmese): - Az eddigi versenyeim közül ez sikerült a legjobban. Ez az első alkalom, hogy világkupa versenyen dobogón végeztem. Tiszaújváros egy csodálatos hely, öröm itt versenyezni. Természetesen köszönök mindent a családomnak, a barátaimnak, nagyon boldog vagyok.

FREDERIC BELAUBRE (Franciaország, a férfi verseny bronzérmese): - Régóta nem indultam ITU versenyen, most hogy visszajöttem ide Tiszaújvárosba, örülök, hogy ismét felállhatok a dobogóra. Ez egy nagyon jó nap volt, a hosszú sérülésem után végre ismét eredményesnek bizonyultam. A mai szereplésem erőt ad a jövőhöz.

minap.hu

шаблоны joomla на templete.ru

wolf banner

vadm banner

tarhely banner

miskolcmasszazslink

airius transzparens bannerbanner eginfo transzparens

hunolaoko banner