Joomla Templates

Bejelentkezés

Látogatók

337534
Ma
Tegnap
A Héten
Múlt Héten
A hónapban
Múlt Hónapban
Összesen
217
1370
6207
329456
8893
13645
337534

Dátum: 2018-12-17

"Káli Sándor segédcsapatai nem nyugszanak"

темы Wordpressздесь
icatconf.org

"A miskolci MSZP-sek vezető tisztségviselői, így Földesi Norbert frakcióvezető is, az elmúlt néhány héten belül immáron többedszer rugaszkodnak neki annak, hogy otromba vádaskodásokkal tereljék el a közfigyelmet arról az időszakról, amikor ők még Káli Sándor oldalán segédkeztek városunk végletes eladósításában: több tízmilliárd kölcsönforintot hagyva örökségül"- fogalmaz a Fidesz-KDNP közleménye, melyet az MSZP mai, rendkívüli közgyűlési kezdeményezése kapcsán adtak ki.

"Nánási-Kocsis Norbert képviselőtársunk pontosan ezért ajánlotta fel napokkal ezelőtt, hogy frakciószövetségünk áll a vita elé, akár egy rendkívüli közgyűlés keretein belül is. Mi ezen alkalommal nagyon szívesen ütköztetnénk érveinket az ellenzéki képviselőkkel arról, hogy miképpen fordulhatott elő az országban egyedülálló módon, éppen Miskolcon, az adósságállomány három esztendő alatti megháromszorozása.
Úgy véljük, ez az igazi kérdés, ezt kell tisztáznunk a felelős közvélemény előtt.
Földesi Norbert, ellenben, újfent felsőbb pártutasításnak engedelmeskedett és sajnálatos módon  Miskolcon folytatta a baloldal országos propaganda kampányát.

Mi természetesen nem ebben, hanem a valódi kérdések megvitatásában kívánunk közreműködni" - hangsúlyozzák közleményükben Kiss János és Molnár Péter, a FIDESZ-KDNP frakciószövetség vezetői.

minap.hu

шаблоны joomla на templete.ru

wolf banner

vadm banner

tarhely banner

miskolcmasszazslink

airius transzparens bannerbanner eginfo transzparens

hunolaoko banner