Joomla Templates

Bejelentkezés

Látogatók

321191
Ma
Tegnap
A Héten
Múlt Héten
A hónapban
Múlt Hónapban
Összesen
731
430
1585
316609
6195
16498
321191

Dátum: 2018-11-14

Szlovák Aurél emléktorna Miskolcon

темы Wordpressздесь
icatconf.org

Ebben az évben is megrendezi az Albrecht Miskolci VSC MISI női röplabda szakosztálya a Szlovák Aurél emléktornát. Az esemény remekül segíti a csapatok felkészülését a bajnoki idény kezdetére, ugyanakkor emléket is állít egy nagyszerű sportembernek.

Miskolcon nagyon sokan még most is jól emlékeznek Szlovák Aurélra, aki hosszú évtizedeken keresztül kötődött a zöld-fehér klubhoz. Játékosként, később edzőként, szakosztályvezetőként szolgálta szeretett egyesületét, és még jóval hetven fölött is segített, ő vezette a hazai mérkőzéseken a soros mérkőzés jegyzőkönyvét.

– Ari bácsit szükségtelen bemutatni, nagyon sokat tett a sportág érdekében – mondta Toma Sándor, a miskolciak edzője. – Rá mindig lehetett számítani, és éppen ezért határoztunk néhány évvel ezelőtt, hogy a tiszteletére emléktornát szervezünk. Ez meg is történt, és örülünk, hogy sikerült hagyományt teremteni.

A szakvezető elmondta, hogy az augusztus 24-én, és 25-én sorra kerülő rendezvényen hat együttes vesz részt. Ezek a következők: Vasas Óbuda, UTE, Békéscsabai RSE, VK SK Slovan Rimavská Sobota, Aluprof-TF-Budapest, ALBRECHT MVSC MVSI. Már el is készítették a csoportbeosztást, amely a következőképpen fest. A csoport: Aluprof-TF-Budapest, UTE, Békéscsabai RSE. B csoport: Vasas Óbuda, Rimavská Sobota, MVSC.

– Egyébként az a tapasztalatunk, hogy a meghívott együttesek gyorsan megkedvelték a tornát – folytatta Toma Sándor. – A bajnokság kezdete előtt két héttel kiváló felmérési lehetőséget biztosít a szakvezetők számára, hogy lemérjék, hol tartanak a felkészülésben, és hol, milyen területen van szükség, finomításra. A mezőny kifejezetten erős, tudomásom szerint ebben az időszakban egyébként sehol Magyarországon nem rendeznek olyan tornát, amelyen hat együttes vesz részt. Leggyakrabban négy csapattal rendeznek, de előfordult már olyan eset is, hogy három alakulat szállt harcba az elsőségért. A mi tornánk ezért is rendhagyó, bízunk benne, hogy a szurkolók is sokan lesznek kíváncsiak az eseményre.

Elkészült az emléktorna programja is, amely a következő.
2013.augusztus 24., szombat, 10 óra: Albrecht MVSC MVSI - VK SK Slovan Rimavská Sobota. A mérkőzés után kerül sor az ünnepélyes megnyitóra. 12 óra: Békéscsabai RSE – UTE. 14.00: VK SK Slovan Rimavská Sobota - Vasas Óbuda. 16.00: Aluprof-TF-Budapest - Békéscsabai RSE. 18.00: Vasas Óbuda - Albrecht MVSC MVSI. 20.00: UTE - Aluprof-TF-Budapest.
2013.augusztus 25., vasárnap, 10 óra: A csoport 1. helyezettje – B csoport 2. helyezettjével (döntőbe jutásért). 12.00: B csoport 1. helyezettje – A csoport 2. helyezettjével (döntőbe jutásért). 14.00: A csoport 3. helyezettje – B csoport 3. helyezettjével (5.-6. helyért). 16.00: A1 – B2 vesztese – B1 – A2 vesztesével (3.-4. helyért). 18.00: A1 – B2 győztese – B1 – A2 győztesével (1.-2. helyért). Az utolsó találkozót követően kerül sor az eredményhirdetésre.

minap.hu

шаблоны joomla на templete.ru

wolf banner

vadm banner

tarhely banner

miskolcmasszazslink

airius transzparens bannerbanner eginfo transzparens

hunolaoko banner