Joomla Templates

Bejelentkezés

Látogatók

321248
Ma
Tegnap
A Héten
Múlt Héten
A hónapban
Múlt Hónapban
Összesen
17
771
1642
316609
6252
16498
321248

Dátum: 2018-11-15

Home

Komfortosabb iskolákban indul a tanév

темы Wordpressздесь
icatconf.org

iskolafelujitas3

Tisztasági festés, karbantartás, javítás, pótlás – ezeknek a munkáknak az ideje a nyári szünet az oktatási intézményekben. Miskolcon idén szinte minden általános és középiskolában végeznek javításokat, hogy komfortosabb körülmények között kezdődhessen néhány hét múlva az új tanév.

A Miskolci Közintézmény-működtető Központ (MKMK) érdeklődésünkre elmondta, a fenntartásukban lévő oktatási intézmények majd’ mindegyikében végeznek kisebb-nagyobb felújítást. Általános iskolák közül a Selyemréti, Bársony János, Hunyadi Mátyás, Komlóstetői, Szabó Lőrinc, Pattantyús, Munkácsy Mihály, Éltes Mátyás, Rákóczi Ferenc, Kaffka Margit, Könyves Kálmán, 10 sz. Petőfi és 21.sz. Általános Iskolák érintettek a munkákban, de a Petőfi Sándor Fiú- és Karacs Teréz Leánykollégiumban is dolgoztak. Középiskolák közül a Szemere Bertalan, az Andrássy Gyula Diósgyőr-Vasgyári Szakképző, Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola volt érintett a karbantartásban.

Az MKMK érdeklődésünkre elmondta, a fenti intézményekben a melegítő és főzőkonyhák nyári karbantartása, a helyiségek tisztasági festése, fal és padlóburkolatok pótlása, főző berendezések kisebb karbantartása már elkészült, a szeptemberi iskolakezdésig még további osztálytermek és vizesblokkok tisztasági festését fogják elvégezni.
 
minap.hu
шаблоны joomla на templete.ru

wolf banner

vadm banner

tarhely banner

miskolcmasszazslink

airius transzparens bannerbanner eginfo transzparens

hunolaoko banner