Joomla Templates

Bejelentkezés

Látogatók

321246
Ma
Tegnap
A Héten
Múlt Héten
A hónapban
Múlt Hónapban
Összesen
15
771
1640
316609
6250
16498
321246

Dátum: 2018-11-15

Home

Miskolcon az anyanyelv ápolók

темы Wordpressздесь
icatconf.org

anyanyelvi tabor 130811 fkcs 7

Ebben az esztendőben Miskolcon rendezi meg az Anyanyelvápolók Szövetsége Országos Ifjúsági Anyanyelvi Táborát, melyen magyarországi, erdélyi és vajdasági fiatalok is részt vesznek. A megnyitó ünnepséget vasárnap délután a városháza dísztermében rendezték meg.

A megnyitón Kiss Gábor, Miskolc alpolgármestere köszöntötte a megjelenteket megjegyezve, nagyon örül neki, hogy Miskolc a helyszíne a tábornak, ez egy rang is és elismerése az itteni szakmai munkának. De önmagában is jó, hogy ennyi fiatal érkezett a városba. A magyar nyelv ápolását nagyon fontos feladatnak nevezte, mivel a nemzet egyik alapértékéről van szó. Azt kívánta, hogy a résztvevők érezzék nagyon jól magukat, a program nagyon tartalmas és szórakoztató, közben pedig megismerik Miskolcot is.

anyanyelvi tabor 130811 fkcs

 

Juhász Judit, a szövetség elnöke azt mondja, akik őrzik a tudást, a magyar nyelvet azok jobban helyt tudnak állni, több barátot szereznek, tudatosabban élik át, ami velük történik.
Minőségi előadók biztosítják a jó munkát, mondta Fábiánné Szenczi Ibolya, elnökségi tag. A tábor találkozás az anyanyelvvel, ismerkedés Miskolccal. Mindenki találja meg a helyét ebben a közösségben, hazatérve pedig legyen a magyar nyelv nagykövete, tette hozzá.

anyanyelvi tabor 130811 fkcs 13

 

A megnyitón a Herman Ottó és az Avasi Gimnázium diákjai adtak műsort, Ki viszi át? címmel.
A tábor résztvevőinek olyan neves előadók tartanak előadást, mint Bagdy Emőke, Juhász Judit, Kubik Anna, Karsai János és Wacha Imre az egy hét során.

minap.hu

шаблоны joomla на templete.ru

wolf banner

vadm banner

tarhely banner

miskolcmasszazslink

airius transzparens bannerbanner eginfo transzparens

hunolaoko banner